interieurs

Voor verschillende klanten heb ik hun interieur ontworpen, allemaal met hun eigen wensen.

 

 

DEN BOSCH, presentatieruimtes, vergaderruimtes

Een nieuw pand voor dit bedrijf met een nieuw, hip interieur. Ik hebben gekozen voor contrasten in de materialen; hard en zacht, ruw en glad. Het zijn mooie en stijlvolle interieurs geworden.

 

 

 

A’DAM, presentatieruimtes, kantoor en wachtruimte

Een ‘fris-up’ beurt voor de kantoorruimtes van dit bedrijf. De logo-kleur is groen en dit moest vooral in het interieur terugkomen. Daarnaast hebben wij nog andere vrolijke kleuren toegevoegd . Het interieur oogt fris, jong, energiekvol en ook sjiek.

 

l

 

Maassluis, lobby

De lobby van een bedrijfverzamelgebouw aantrekkelijk gemaakt. Een kleine make-over die veel resultaat boekt, klanten staan niet meer staand ongeduldig te wachten maar nemen plaats op de comfortabele zitplaatsen.

 

 

 

de lier, stekafdeling

Bij een bedrijf in het Westland heb ik de ruimte van de 'stekafdeling' een flinke, frisse look gegeven. De ruimte wordt snel stoffig dus is er ook gekozen voor materialen die gemakkelijk schoon te maken zijn. Meerdere producten zijn 'op maat' ontworpen en geproduceerd.

 

 

 

rotterdam, vergader- en presentatieruimtes

Vergader- en presentatie ruimtes zijn geheel opnieuw ingericht. De blauwe voerbedekking was een vast gegegeven. Samen met de opdrachtgever is gekozen voor lichte kleuren met een aantal kleur accenten zoals zwart, grijs. De kleur groen is verwerkt in de planten.

 

 

 

maasland, kantoorruimtes

In een aantal van de ruimtes was de akoestiek niet prettig, daar heb ik  voorgesteld een behang met een geluidsisolerende werking aan te brengen. De sfeer van de ruimtes moest een warme en gezellige sfeer uitstralen maar dan nog wel zakelijk.

HESTER PHILINE

CONTACT

 

hester@hesterphiline.nl

+31 (0) 6-14100618