over mij

Als vormgever was en is mijn motto altijd geweest ‘ik wil mooie dingen maken’ en dat riep ik al als kind, vraag maar aan mijn vader!

 

Ik heb veel gestudeerd en dat was bij ons thuis eigenlijk een logisch iets, later realiseerde ik mij dat ik zeer bevoorrecht was. Al zeer vroeg wist ik wat ik later wilde worden; iemand die mooi dingen maakt en tegelijkertijd ook  topsporter is. Gaandeweg mijn tienerjaren kwam ik er toch wel achter dat mijn talent en inzet het niet zouden halen tot een deelname aan de Olympische Spelen!

 

Mijn pad van opleidingen was eigenlijk al vroeg uitgestippeld; Mavo, Havo en daarna kunstacademie en later ook nog de lerarenopleiding docent 'Beeldende Vorming'. Gelukkig werd ik op de academie aangenomen want dat is namelijk ook nog een dingetje! Ik ben heel blij dat mijn ouders zagen en vonden dat ik een studie moest doen die bij mij paste en gelukkig maakte.

 

Veel studeren is niet heilig maar heeft mij wel gevormd en geholpen bepaalde keuzes te kunnen maken. Vroeger kreeg ik altijd te horen dat ik wel heel aardig was maar ook erg verlegen. Daar baalde ik enorm van want ik wilde wel gezien worden. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik het erg leuk vond om met mensen te werken, vond het niet eng om voor een groep te staan maar juist leuk en spannend tegelijkertijd.

 

'Buiten de box' denken is momenteel zoiets als mijn levensmotto geworden, waar iemand rechtdoor gaat om zijn doel te bereiken, laat ik het toe om andere wegen in te slaan om zo mijn doel te bereiken en kom dan tot verrassende bevindingen. Ik vind het echt belangrijk dat mensen en dus ook kinderen niet zomaar, klakkeloos met alles meehobbelen. Eenieder is uniek en ieder doet en moet het, naar mijn mening, op zijn eigen manier doen. In die zin is niets fout.

 

Omdat ik zeker niet kan stilzitten, sijpelt mijn interieurfascinatie ook af en toe door in mijn eigen huis, waar man en kinderen dan weer met verbazing het resultaat moeten aanschouwen. Aan energie heb ik geen gebrek maar af en toe ontspannen laat ik wel toe; met een goed glas wijn op een heerlijk terras, op de racefiets een mooie fietsrit maken of heerlijk alleen in de auto zijn met keihard de muziek aan en dan 'No woman No cry' van Bob Marley over de speakers horen,  oh Yes! Geïnspireerd word ik de gehele dag, het is een kwestie van toelaten. Aan inspiratie dus geen gebrek . Daarnaast ben ik altijd geïnteresseerd geweest in kunstgeschiedenis. Het is daarom ook zeker één van mijn inspiratiebronnen. En van de geschiedenis raak ik nooit uitgeleerd, heerlijk!

 

wil je mij graag leren kennen?

Neem contact met mij via telefoon maar ook een  e-mail sturen kan natuurlijk ook.

contact