tips voor een warmer gevoel in kantoor

Meubels in kantoor hebben veelal een koude, koele uitstraling en zo voelen zij, bij aanraking, ook aan. Vaak gemaakt van degelijk materiaal met een glad (en glimmend) oppervlak. Kijk maar om je heen: de (archief)kasten, de buro’s, de burokastjes,  de raambekleding, de lampen, de computers, printers e.d.

Als je deze koele boel meer uitstraling en warmte wilt geven zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Plaats,  zet neer, leg en hang voorwerpen op die een totaal andere look hebben als de meubels en accessoires die hierboven zojuist zijn genoemd.

 

En met een andere look bedoel ik dan een ander uiterlijk qua textuur (hoe iets aanvoelt). Dus niet glad en glimmend maar ruw, zacht, oneffen en mat. Ik geef je bij deze een paar voorbeelden: -schilderij(en) /wandkleed aan de muur,  -textiele raambekleding, -een zitbank met een vrolijk/kleurrijk stoffen bekleding, -poefen gemaakt van textiel, -combinaties maken van een kunststof vloer met een textiele of houten(look) vloer, -hoge planten neerzetten of een memobord van kurk.

Laat je kantoor maar stralen!

 

HESTER PHILINE

CONTACT

 

hester@hesterphiline.nl

+31 (0) 6-14100618